Granat

3,704,70

Granat je kamen poguma in moči pozitivnega mišljenja. Je tudi talisman za popotnike, ki želijo najti pot v svet. Krepi našo vzdržljivost, nas vodi do cilja in nam daje energijo, da ne odnehamo. Prebuja veselje, razvija našo domišljijo in željo po poskusu neznanega. Njegova bordo barva pomeni čarobno moč ljubezni in strasti, čisto in nedolžno ljubezen. Granat pomeni ljubezen in zvestobo ter uporabnika napolni z ljubeznijo, neranljivostjo in dobro voljo, moč ognja pa v nas prebudi spolno vitalnost. Uči nas, kako prisluhniti glasu svoje duše in ne stereotipom in predsodkom. V težkih časih nas nauči zdržati na poti svojega srca. Poleg tega je Granat varuh pravega prijateljstva.

Počisti
Šifra: Ni na voljo Kategorija: Oznake: , , , ,

Opis

Kamen granatnega jabolka, zablesti s temno rdečim sijajem, ki v trenutku vznemiri dušo. Ta dragoceni, dragi kamen, je že dolgo znan po bogatih povezavah z ustvarjalnostjo in ljubeznijo. Granat ima tisoč zgodb. Kamen bi naj bil edina luč na Noetovi barki, ki je nosila vsako noto upanja in srečnega konca.

Globoko se poveže z našimi korenskimi čakrami (tako kot vsi rdeči kamni), hkrati pa deluje tudi na naš sončni pleksus in naša srca. Znano je, da Granat spremeni svojo barvo v primeru krize med partnerjema, vse do črne, ki se v normalno barvo vrne šele, ko težave izginejo.

Granat, ki izžareva toploto in barvo bogate krvi in je zato čudovit kamen, ki pomaga pri izpiranju telesnih toksinov in ohranja močan krvni obtok. To je kamen, ki želi, da naša kri dobro kroži, da srce dobro bije in, da presnova deluje po svojih najboljših močeh. Za tiste, ki iščejo kamen, ki bo njihovemu telesu pomagal absorbirati prepotrebna hranila, je Granat najboljša izbira.

Navodila za uporabo

Granat očistimo pod curkom mlačne vode. Lahko ga neomejeno polnimo na neposredni sončni svetlobi ali pod polno Luno. Če kamen spremeni barvo, ga napolnimo šele potem, ko težava izgine in se barva normalizira.

Poreklo

Poreklo kristala je Madagaskar.

Lastnosti

Kristal je delo matere narave, zato lahko mere rahlo odstopajo.

Kristal S, ki ga boste prejeli je velik med 20 – 25mm (10-19 g) in bo izbran naključno.

Kristal M, ki ga boste prejeli je velik med 25 – 30mm (20-27 g) in bo izbran naključno.

0
    0
    Košarica
    Košarica je praznaNazaj na trgovino