Fluorit zapestnica

14,90

RAVNOVESJE ° ZAŠČITA ° MOČ

Znan po svoji sposobnosti absorbiranja negativne energije in njene pretvorbe v pozitivno, je Fluorit popoln kristalni spremljevalec za vsako osebo, ki doživlja duhovno ali eksistencialno izgorelost. Preprosto, če smo v istem okolju kot ta kristal, lahko dvignemo naše vibracije in povečamo našo naravno avro. Odličen učni pripomoček, Fluorit povečuje našo koncentracijo, samozavest in nam pomaga pri odločanju. Spodbuja pozitivnost, uravnoveša energije ter izboljšuje ravnotežje in koordinacijo, tako fizično kot psihično.

Na zalogi

Opis

Kristal Fluorit je dobil ime po fluorescentni svetlobi, ki jo oddaja, ko ga držimo pod določenimi koti UV svetlobe, kar mu daje čaroben, žareč videz. Ta skrivnostni kristal je mogoče najti v najrazličnejših odtenkih in barvah in niti en kos ni enak prejšnjemu. Fluorit v telesu čisti vse, kar ni v popolnem stanju. Fluorit spodbuja regeneracijo kože in sluznice, zlasti v dihalih in pljučih. Pomagal bo pri razjedah na koži ter utrdil kosti in zobe.

Zapestnice iz dragih kamnov so odlična izbira za tiste, ki iščejo preprost, prefinjen in osupljiv način, kako svoje telo vsak dan spremeniti v čustveni wellness. Za razliko od drugih oblik kristalnega zdravljenja lahko te zdravilne moči “vpijemo” vsako sekundo, ko vzpostavimo neposreden stik kože s svojimi dragimi kamni.

Navodila za uporabo

ČIŠČENJE IN POLNJENJE:

Ker so kristali fluorita vodotopni (kar pomeni, da se lahko raztopijo v vodi), jih ne smemo čistiti v vodi. Namesto tega lahko svoj kristal osvežimo tako, da ga očistimo z dimom zeliščnega zvitka ali pa pustimo, da se čez noč »kopa« v soju polne Lune.

Poreklo

Kitajska.

Lastnosti

Kristali so nanizani na elastično vrvico, ki je primerna tako za ozka, kot tudi širša zapestja. Kristali so delo matere narave, zato je vsak kos nakita drugačen. Zapestnica, ki jo boste prejeli, bo izbrana naključno.

Velikost posameznega kristala (kroglice) je 4 mm.

0
    0
    Košarica
    Košarica je praznaNazaj na trgovino