Eye Zen set – Roževec & Hematit

22,50

POMIRJANJE ᵒ OTEČENOST ᵒ MIR

Rožni kremen je že od antičnih časov kamen srca in ljubezni. S svojimi rožnatimi toni v nas prebudi nežnost, mir, prijateljstvo in nesebično ljubezen. Spodbuja zvestobo v ljubezni in prijateljstvu. Njegov sijaj je dotik, ki si ga želi vsaka duša. Ustvarja strpnost in razumevanje do drugih mnenj, pogledov, vedenj in še posebej do tistih, ki širijo naša življenjska obzorja. Ko gre za nego kože je Roževec odličen za zmanjševanje zabuhlosti, glajenje gub in ker z njim spodbujamo krvni obtok je odličen za boljše delovanje limfe. Položen na kožo zmanjšuje vnetja in stres, znan je po tem, da pomaga umiriti kožo (hladilni učinek) in zmanjša videz rdečice.

Hematit pomaga v kritičnih situacijah, ko smo izčrpani ali hudo bolni, tako da aktivira naše skrite rezerve in telo okrepi z novo življenjsko energijo. Prinaša nam miselno organizacijo, je zelo prizemljen in pomirjujoč, aktivira našo voljo in odločnost, da delujemo pozitivno. Hematit pomaga absorbirati negativno energijo in pomirja v času stresa ali skrbi. Hematit je zelo zaščitni kamen in je odličen za uporabo, ko moramo ostali prizemljeni. Takoj, ko se kristalni kamen hematita dotakne kože, se počutimo bolj osredotočeni in umirjeni. Na nas deluje z intenzivnimi, a subtilnimi vibracijami.

Set vsebuje: 2x kristal za oči in 1x sfera za masažo

Na zalogi

Opis

Sprostitvene kristale za oči je razvila nemška strokovnjakinja za drage kamne. Posebej odrezani dragi kamni so gladki in imajo vdolbino, ki se dobro prileže občutljivemu predelu okoli oči.
V času ko jih imamo na očeh, lahko meditiramo ali pa preprosto počivamo in morda uživamo v aplikaciji maske za obraz.  
S tem ko kristale namestimo na predel oči, naše zrklo popolnoma počiva, kristal je v stiku z kožo in tako njegove energije kar najbolje učinkujejo na nas. 
Oči so naš čutni, dušni organ, ki absorbira ves svet, zato so oči zelo pogosto preutrujene, vznemirjene in preplavljene s podobami.
Kamni za oči delujejo na štiri različne načine:
Energijski učinek kristalov, ki jih izberemo glede na naše potrebe, 
Utrjevanje in razbremenitev oči z učinkom hladnosti, 
Zmanjšanje svetlobe, kar spodbuja pogled v nas same in osredotočanje na samega sebe, 
Refleksna očesna območja, ki delujejo na celotno telo. 
Dodana sfera (kroglica) kristala Hematit zaokroži celotni ritual in stimulira akupresurne točke okoli očesa. Koža se pa masaži napne, nanos pa ustvari prijeten, dolgotrajnejši občutek svežine. 
Idealno pri glavobolu, migrenah ali pri utrujenosti od računalnika.

Navodila za uporabo

Uporaba:

Kristale položimo na zaprte oči za približno 5-10 minut in se sprostimo. Očesni kamni imajo votlino in nežno ležijo na očeh.

Kroglica kristala Hematit se uporablja na predelu čela, ko tretma zaključimo. Od tretjega očesa na sredini čela, vodimo kamnito kroglico okoli obeh oči v obliki “ležeče osmice” (znak za neskončnost). Začnemo z gibanjem navzgor in spet končamo na sredini čela. Na koncu potegnemo kristalno kroglo proti vrhu. Dovolj je, da to aplikacijo ponovimo do 3-krat zaporedoma.

Priporočljivo po napornih dneh, po delu z računalnikom ali kadar se želimo sprostiti.

Opomba: Kontaktne leče je treba predhodno odstraniti. Kamnov nikoli ne pritiskamo na oči.

Po uporabi vse kamne očistimo pod tekočo, mlačno vodo. Najbolje jih je napolniti s pomočjo Lune ali Kamene strele, saj lahko nekateri kristali na sončni svetlobi izgubijo bravo.

Poreklo

Poreklo izdelka: Nemčija.

Lastnosti

Hematit sfera velikosti 15 mm.

Kristal za oči velikosti 32mm x 49mm.

0
    0
    Košarica
    Košarica je praznaNazaj na trgovino