Črni Turmalin obesek

7,5013,50

Črni Turmalin je odličen kamen za zaščito. Kot ovoj nas varuje pred vsemi zunanjimi vplivi, zlasti pred kozmičnimi in zemeljskimi sevanji, ščiti nas pred človeškimi negativnimi silami in virusnimi okužbami. Je idealen kristal za spalnico, ki jo popolnoma prečisti in tako zagotovi miren spanec (skupaj z rožnatim kremenom in gorskim kristalom. Pomaga nam videti in popraviti lastne napake.

Počisti

Opis

Črni turmalin je eden izmed najučinkovitejših kristalov zaradi velikega bogastva mineralov. Ima moč da poruši čustvene, duševne in duhovne blokade, ki nam preprečujejo, da bi živeli zdravo in čisto. Črni turmalin ima zaradi svojih lastnosti najboljšo moč čiščenja energije in najučinkovitejšo zdravilno moč med črnimi kristali. V našem jeziku je znan tudi pod imenom turmalin schorl. Ime Turmalin prihaja iz besede »tura mali«, ki izhaja iz Šri Lanke in pomeni neznani mineral različnih barv. Turmalin ima največjo paleto barv. Najbolj pogosta barva Turmalina je črna, vendar se ga lahko najde v vseh barvah mavrice. 

Verižica iz poldragih kamnov je odlična izbira za tiste, ki iščejo preprost, prefinjen in osupljiv način, kako svoje telo vsak dan spremeniti v čustveni wellness. Za razliko od drugih oblik kristalnega zdravljenja lahko te zdravilne moči “vpijemo” vsako sekundo, ko vzpostavimo neposreden stik kože s svojimi dragimi kamni.

Navodila za uporabo

Turmalin čistimo 1-2 krat mesečno, na kratko pod curkom mlačne vode ali čez noč, (v posodi skupaj) s Kameno strelo. Vse vrste Turmalina se lahko neomejeno polnijo na neposredni sončni svetlobi ali pod polno Luno.

Več o načinih čiščenja in aktivaciji kristalov, si lahko preberete na našem blogu.

Poreklo

Poreklo kristala Brazilija.

Lastnosti

Kristal, ki ga boste prejeli je velik cca. 10×15 mm. Ker je kristal delo matere narave, lahko velikost, teža in oblika rahlo odstopajo. Obesek je obdelan s kovino v srebrni barvi.

Srebrna verižica je narejena iz 925 srebra in je dolga 40 cm ter debeline 1 mm.

Jeklena verižica je narejena iz nerjavečega jekla in je dolga 45 cm ter debeline 2 mm.

Verižica in obesek, ki ga boste prejeli, bosta izbrana naključno.

0
    0
    Košarica
    Košarica je praznaNazaj na trgovino