Črni Turmalin obelisk

15,90

Starodavni čarovniki so se zanašali na črni Turmalin, znan kot Schorl, da bi jih zaščitil pred zemeljskimi demoni, ko so urokovali. Danes je ta kamen še vedno cenjen kot glavni talisman zaščite, psihični ščit, ki odklanja in odganja negativne energije, entitete ali uničevalne sile. Varuje pred sevanjem in onesnaževalci okolja ter je zelo uporaben pri prečiščevanju in nevtralizaciji lastnih negativnih misli in notranjih konfliktov ter jih spreminja v pozitivno, uporabno energijo. Obelisk je močna oblika kristala, imenovana tudi svetlobni steber, in je znana kot simbol vstajenja. Obelisk, postavljen v bivalni ali delovni prostor, izboljša feng shui tega prostora. Obelisk koncentrira energijo kristala in seva od zgoraj. Manjše obeliske lahko držimo kot palico ali pa jih uporabimo za usmerjanje energije v določen del telesa, sobe, delovnega prostora ali kamor koli želimo.

Na zalogi

Opis

Črni Turmalin je odličen kamen za zaščito. Kot ovoj nas varuje pred vsemi zunanjimi vplivi, zlasti pred kozmičnimi in zemeljskimi sevanji, ščiti nas pred človeškimi negativnimi silami in virusnimi okužbami. Je idealen kristal za spalnico, ki jo popolnoma prečisti in tako zagotovi miren spanec (skupaj z rožnatim kremenom in gorskim kristalom. Črni Turmalin je eden izmed najučinkovitejših kristalov zaradi velikega bogastva mineralov. Zaradi svojih lastnosti, ima najboljšo moč čiščenja energije in najučinkovitejšo zdravilno moč med črnimi kristali.

Navodila za uporabo

Čiščenje in polnjenje:

Turmalin čistimo 1-2 krat mesečno, na kratko pod curkom mlačne vode ali čez noč, (v posodi skupaj) s Kameno strelo. Vse vrste Turmalina se lahko neomejeno polnijo na neposredni sončni svetlobi ali pod polno Luno. Odličen način čiščenja kristala Turmalin, pa je tudi dim zeliščnih zvitkov ali lesa Palo Santo.

Poreklo

Brazilija.

Lastnosti

Kristal, ki ga boste prejeli je velik cca. 7,5 – 8 cm  in bo izbran naključno.

0
    0
    Košarica
    Košarica je praznaNazaj na trgovino