Blue Velvet set

29,90

Čudoviti izbor kristalov, aromaterapevtske sveče in lesa Palo Santo, ki so vsak zase polni božičnih želja. Želja po zdravju, ljubezni in miru bo napolnila vsak dom in dušo. Popolno darilo v prazničnem času.

V setu:

1x Selenit M

1x Ametist point

1x sveča “I am Love”

3x les Palo Santo

Na zalogi

Opis

Biserno beli (prozoren) Selenit je odličen za ustvarjanje zaščitnega energetskega omrežja okoli hiše ali prostora v katerem živimo. Postavimo ga v kote hiše ali stanovanja in tako ustvarimo varen in tih prostor, ki ne dopušča zunanjih vplivov. Zaljubljenci si ga izmenjujejo v znak sprave v kriznih situacijah odnosov. Palice Selenita lahko uporabimo za preventivno odstranjevanje vplivov drugih ljudi, zelo dobro ščitijo auro in jih je najučinkoviteje držati v roki.

Ametist je naravni pomirjevalec, blaži stres in obremenitve, pomirja razdražljivost, uravnava nihanje razpoloženja, odganja jezo, bes, strah in tesnobo. Blaži žalost in odpravlja negativnost. Ametist aktivira duhovno zavedanje, odpira intuicijo in krepi psihične sposobnosti. Ametist velja za močen zaščitni kamen, ki čisti prostor negativnih energij.

Dim iz prižgane palčke Palo Santa odpravi vse negativne energije in tako ustvari sproščen ter miren prostor. Predvsem, ko Palo Santo sežigamo pred meditacijo ali jogo, nam le-ta resnično pomaga, da se sprostimo in povežemo s seboj. Prijeten zemeljski, sladek in citrusni vonj dobesedno spremeni energijo v katerem koli prostoru.

I am Love sveča oddaja močne čistilne in prečiščevalne vibracije, napolni nas z ljubeznijo in nas pomiri. Esencialno olje rožmarina izboljša razpoloženje, pomaga zmanjšati stres, ustvari občutek miru in sprošča. Roževec krepi samozaupanje ljubezen ter pomaga odpuščati. Obnavlja zaupanje in harmonijo v odnosih in spodbuja brezpogojno ljubezen.

Navodila za uporabo

Prižiganje Palo Santo lesa:

Za vžig Palo Santa uporabimo svečo. Palčko držimo pod kotom 45 stopinj in njeno konico usmerimo navzdol proti plamenu. Pustimo, da palčka gori približno 30 sekund do ene minute. Pomembno je, da plamena ne pihamo sami! Če plamen ne ugasne sam od sebe, s palčko pomahamo po zraku, da ga  ugasnemo z vetrom.  Z palčko se sprehodimo po svojem delovnem prostoru, domu ali stanovanju, oziroma kjer bi želeli očistili energijo. Lahko jo držimo v roki ali palico položimo v ognjevarno posodo. Z mislijo na določen namen (pogosto za čiščenje doma pred negativno energijo) se osredotočimo na vogale vsake sobe, kjer energija običajno zastaja. Če želimo dim oživiti, nežno popihamo po žerjavici. Ko se žerjavica ugasne, lahko preprosto ponovite postopek vžiga. Ko ritual čiščenja končamo, ne pozabimo popolnoma ugasniti palčke in je po uporabi položiti v ognjevarno posodo. Odlična stran Palo Santo palčke je, da jo lahko uporabimo ponovno in seveda tako pogosto, kot želimo. Priporočamo uporabo vsaj enkrat na mesec ob polni ali novi luni.

 

OPOZORILO:

– Pri delu z ognjem bodite vedno previdni

– Nikoli ne puščajte prižganega zvitka/kadila pri gorenju

– Ne uporabljajte na izpostavljenih površinah, kar lahko povzroči poškodbe in madeže

– Redno čistite posodice za zvitke, da preprečite obarvanje

– Hranite ločeno od otrok

– Ne izvajajte sežiganja, če ste noseči ali, če imate težave z dihanjem

– Ko končate z ritualom čiščenja, postavite zvitek v ognjevarno skledo in se prepričajte, da je kadilo popolnoma in pravilno ugasnjeno, preden ga pospravite

VARNOSTNO OPOZORILO:

– Dišeča sveča naj ne bo prižgana dlje kot štiri ure.

– Predlagamo, da se po štirih urah gorenja sveča ugasne, nato pa jo pustimo dve uri, da se popolnoma ohladi. Šele nato ji prirežemo stenj ter jo ponovno prižgemo.

 – Prenehajmo z uporabo sveče, ko je na dnu kozarca le še centimeter voska. S tem bomo preprečili morebitne poškodbe pulta, površine oziroma posode, ki bi nastale zaradi vročine. V ekstremnih primerih lahko steklo tudi poči.

– Sveč ne prižigamo na prepihu, v bližini ostalih virov toplote in blizu drugih vnetljivih snovi.

– Prav tako poskrbimo, da goreča sveča ne bo dosegljiva otrokom ali hišnim ljubljenčkom.

– Goreče sveče nikoli ne smemo pustiti same.

Poreklo

Palo Santo les, trajnostno pridelan v Peruju.

Poreklo krstalov: Ametist Brazilija, Selenit Maroko.

Poreklo sveče: Velika Britanija, kristali in cvetje dodani ročno.

Lastnosti

Palčka Palo Santo lesa meri cca. 10 cm x 2 cm.

Kristali v setu so izbrani naključno (več o velikosti in teži posameznega kristala, lahko izveš pod opisom kristala na spletni strani).

Proizvodi, ki jih boste prejeli so delo matere narave, zato lahko mere rahlo odstopajo.

Sveča vsebuje esencialno olje Rožmarina, kristal Roževec, cvetove breskve in vrtnic.

0
    0
    Košarica
    Košarica je praznaNazaj na trgovino