Aventurin srce

9,90

Ljudje iščejo ta čudovit kristal tako zaradi njegovega estetskega izgleda, kot tudi zaradi njegovih zdravilnih sposobnosti. Če se znajdemo v obdobju materialnega/finančnega pomanjkanja ali pa v ljubezenskih težavah, bo kamen Aventurin pomagal pritegniti finančno blaginjo, hkrati pa bo v naše življenje sprejel obilno in brezpogojno ljubezen. Zdravilci verjamejo, da pomaga pri uravnavanju krvnega tlaka in zniževanju holesterola. Če imamo težave pri izgubi ali pridobivanju teže, lahko kristal Aventurin pomaga spodbuditi zdravo presnovo.

Na zalogi

Opis

Aventurin izvira iz italijanske besede a ventura, kar pomeni »po naključju«. Prihaja iz krajev z visoko naravno energijo. Kopljejo ga v deželah Indije, v vlažnih globinah divje in nebrzdane amazonske džungle, v kotih Rusije in v bujnih zelenih gorah Brazilije in Čila. Gre za obliko kremena, ki se pogosto pojavi v temno zeleni barvi, prepredena z zlatimi sledmi .

Navodila za uporabo

Čiščenje in polnjenje: Aventurin čistimo vsakih 15 dni za nekaj minut pod tekočo vodo ali čez noč v posodi skupaj s Kameno strelo. Vse vrste Aventurina lahko polnimo neposredno in neomejeno na sončni svetlobi.

Poreklo

Brazilija.

Lastnosti

Kristal je delo matere narave, zato lahko mere rahlo odstopajo.

Kristal, ki ga boste prejeli je velik cca. 40x40x18 mm in bo izbran naključno.

0
    0
    Košarica
    Košarica je praznaNazaj na trgovino