Razprodano!

Aqua Aura konica

14,50

Aqua Aura je kristal Kamene strele, prevlečen z zlatom. Poimenovan po svoji bogati akvamarinski barvi, je morda najbolj priljubljen med kvarci Aura. Ima visoko, intenzivno vibracijo, ki se uporablja za izboljšanje drugih mineralov za zdravljenje. Na nas deluje pomirjujoče, sproščujoče in je izjemen kristal pri sproščanju negativnosti in stresa. Majhni koščki v kristalu, dajejo vsaki konici individualen videz. Ker se površina kristala lesketa modrikasto – turkizno in tudi mavrično, je kristal Aqua Aura znana tudi pod imenom »modra Luna«. Aqua Aura ščiti pred stresom in depresijo, odtekanjem energije in »duhovnim vampirizmom« ter zagotavlja globok mir med meditacijo in odpira vrata v angelsko kraljestvo.

Razprodano!

Opis

Le malokdo se lahko upre lepoti kristalov Aura Quartz s svojo sijočo mavrico in kovinskim mavričnim sijajem v barvah, ki kljubujejo naravi, a očarajo čute. Čeprav so umetno izboljšani s sodobnimi tehnikami, ti kristali uporabljajo starodavne moči alkimije in sinergije. Kristali aure so ustvarjeni s tehniko, ki elektrostatično veže minerale in plemenite kovine na površino pravega kristala in ustvari čarobno plast obarvane avre.

Navodila za uporabo

Kristalu Aqua Aura pokažimo veliko ljubezni. Bolj kot kristal cenimo, več ljubezni bomo prejeli v zameno.

Kristal je morda res preživel ledeno dobo in elektrostatično toplotno obdelavo, vendar to ne pomeni, da ni krhek. Z njim ravnamo previdno in ga postavimo nekam, kjer se ne bo poškodoval, ko ga ne uporabljamo.

Kristal Aqua Aura napolnimo tako, da ga postavimo na mesečino, idealno ob novi ali polni Luni, ali pa njegovo energijo osvežimo v toku sladke vode.

Za čiščenje Aura Crystal uporabimo toplo vodo, vendar pri tem ne uporabljamo čistil ali čistilnih gobic. Lahko ga očistimo z dimom Palo Santa ali izbranega zeliščnega zvitka

Poreklo

ZDA

Lastnosti

Kristal je delo matere narave, zato lahko mere rahlo odstopajo.

Kristal, ki ga boste prejeli je velik med 4 in 5 cm (30-40g) in bo izbran naključno.

0
    0
    Košarica
    Košarica je praznaNazaj na trgovino