Razprodano!

Angel Aura

9,50

Kristal Angel Aura je izredno visok vibracijski kamen, katerega energije je mogoče občutiti na dotik, ne glede na občutljivost osebe. Ta čarobni mineral lahko zagotovi dovolj energije, da napolni okolja z neskončnimi žarki veselja, sreče in vznemirljive energije. Angel Aura je popoln kamen, ki pomaga, kadar se človek počuti čustveno nestabilen ali v stiski. Energije, ki jih oddaja, zagotavljajo zaščitni ščit okoli avre, ki pomaga zagotoviti notranji mir, mentalno jasnost, močan intelekt in čisto spokojnost. Ta kamen je tukaj, da v najhujših dneh oskrbi te energije, da bo naše čustveno telo pod nadzorom, hkrati pa razčisti um vsakodnevne duševne megle. Nič na tem svetu ni izven našega dosega in kristal Angel Aura bi nas moral vsak dan v opomniti na to. Za najboljši učinek se priporoča, da kristal nosimo ali hranimo tesno ob sebi. Toplo priporočamo meditacijo z Angel Auro, za povečanje dnevne energije v življenju. Ta kamen je tudi kot nalašč za dvigovanje razpoloženja in celotne energije. Čista energija, ki jo oddaja Angel Aura pomaga telo napolniti z pozitivno energijo, da skoraj ni mogoče čutiti ničesar razen veselja in sreče.

Kristal 1 kos

Razprodano!

Kategorija: Oznake: , , ,

Opis

Angel Aura, znan tudi kot Aura Lite, je ime za Quartz kristal, ki je podvržen ekstremni vročini (1600 * F) in je nato prevlečen s posebno mešanico kovin, kot so platina, zlato in srebro. Ti minerali ustvarjajo mavričen sijaj in povečujejo čisto moč tega kamna.

Navodila za uporabo

Čiščenje in polnjenje: Kristal nekaj minut temeljito čistimo pod tekočo vodo. Včasih je priporočljivo, da kristal postavimo poleg Hematita, da ga izpraznimo ali očistimo. Angel Aura se polni neposredno in neomejeno na soncu.

Poreklo

Brazilija.

Lastnosti

Kristal je delo matere narave, zato lahko mere rahlo odstopajo.

Kristal, ki ga boste prejeli je velik med 4-5 cm (35-50 g) in bo izbran naključno.

0
    0
    Košarica
    Košarica je prazna