Ahat geoda obesek

8,5014,50

Neobdelana Ahatna geoda ima enake zdravilne moči kot vse ostale geode kristala Ahat. Geode Ahata so znanetudi kot kamen sreče. Kot kamen harmonije je ena od stvari, ki jih Ahat počne, uravnotežiti energijo jin/jang. Ahat poveča energijo. Čustveno nam Ahat daje pogum, poveča energijo, čustveno moč, samozavest in prežene strahove. Prav tako lahko zmanjša občutke zavisti, tako da prizemlji naša čustva.

Počisti
Šifra: Ni na voljo Kategorija: Oznaka:

Opis

Geode so vrsta naravne kamnine, ki vsebuje votlino, obloženo s kristali ali drugo vrsto mineralne snovi. Prav zaradi tega ima vsaka geoda svojo energijo, ki je odvisna od tega, kakšen kristal se nahaja v njeni votlini. Geode Ahata imajo žensko energijo – votlina Ahata predstavljala maternico. Geode lahko pomagajo pri ustvarjanju boljšega razpoloženja, ravnovesja in energije, ki lahko pomagajo pri meditaciji, stresu in odločanju. Verižica iz dragih kamnov je odlična izbira za tiste, ki iščejo preprost, prefinjen in osupljiv način, kako svoje telo vsak dan spremeniti v čustveni wellness. Za razliko od drugih oblik kristalnega zdravljenja lahko te zdravilne moči “vpijemo” vsako sekundo, ko vzpostavimo neposreden stik kože s svojimi dragimi kamni.

Navodila za uporabo

Ahat geodo lahko čez noč polnimo v posodi, skupaj s Kameno strelo ali pa s pomočjo polne Lune. Vse vrste Ahata, razen ognjenega, lahko neomejeno polnimo na soncu. Geodo je najbolje očistiti s pomočjo Palo Santa in zeliščnih zvitkov.

Poreklo

Brazilija.

Lastnosti

Obesek, ki ga boste prejeli je velik cca. 25-35 mm, dolžina celotnega obeska 35-45 mm. Ker je kristal delo matere narave, lahko velikost, teža in oblika rahlo odstopajo.

Verižica je narejena iz 925 srebra in je dolga 40 cm.

Jeklena verižica je narejena iz nerjavečega jekla in je dolga 45 cm ter debeline 2 mm.

Verižica in obesek, ki ga boste prejeli, bosta izbrana naključno.

0
    0
    Košarica
    Košarica je praznaNazaj na trgovino